Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού …


Σήμερα Κυριακή 27  Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια Ανδριάντα του Μονίμου Υπαξιωματικού στο Άλσος του Στρατού !
Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και της Στρατιωτική Ηγεσίας !
Τα αποκαλυπτήρια θα κάνει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος που χάρη τις πρωτοβουλίες του μετά από την συνάντηση και εισήγηση που είχε από το Διοικητικό Συμβούλιο των Αποστράτων Αξιωματικών και Μονίμων Υπαξιωματικών,κατέστη δυνατό να γίνει η ανέγερση του Ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού !
Για την Ιστορία και μόνο να αναφέρουμε ότι :
Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, υποδέχθηκε στο γραφείο του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών και Μονίμων Υπαξιωματικών που προέρχονται από τη ΣΜΥ.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε η ανέγερση ανδριάντα του Μονίμου Υπαξιωματικού στο χώρο του Άλσους Στρατού.
O Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ υποσχέθηκε την άμεση ανέγερση του Ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού στο Άλσος του Στρατού και υποσχέθηκε να είναι παρών στα αποκαλυπτήρια όπου και αν ευρίσκεται !
Να σημειωθεί οτι ο Στρατηγός Κωσταράκος αναλαμβάνει απο την 6η Νοεμβρίου Επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε μετά απο ομόφωνη εκλογή των Κρατών Μελών της Ε.Ε


















veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com