Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Το πρόβλημα στα aircondition καθυστερεί την μετεγκατάσταση των μεταναστών στον Βοτανικό !!!


Καθυστερεί λόγω… air condition η μετεγκατάσταση των μεταναστών… που βρίσκονται στο Πεδίον του Άρεως καθώς προέκυψε πρόβλημα με την προμήθεια των κλιματιστικών μηχανημάτων για τα κοντέινερ του Βοτανικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες απογευματινής εφημερίδας, το πρόβλημα προέκυψε όταν διαπιστώθηκε ότι η λύση της μεταφοράς των συσκευών από την Αμυγδαλέζα δεν μπορούσε να εφαρμοστεί καθώς τα μηχανήματα αυτά πλέον δεν λειτουργούσαν.
Η υπόθεση έγινε «μπαλάκι» ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων με τους δύο φορείς να δηλώνουν αδυναμία να προχωρήσουν σε προμήθεια νέων μηχανημάτων το κόστος της οποίας εκτιμάται ότι δεν ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.
Οι υπεύθυνοι προβληματίζονται επίσης για το τι θα συμβεί σε περίπτωση νεροποντής καθώς στον χώρο του Βοτανικού θα χρησιμοποιηθούν και σκηνές του στρατού σε έναν χώρο που δεν έχει καμία υποδομή αντιπλημμυρικής προστασίας.
 Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Χιλιάδες Έλληνες άστεγοι δεινοπαθούν από τον καύσωνα και το μνημονιακό καθεστώς του Σύριζα ασχολείται με τα air-condition των λαθρομεταναστών, αποδεικνύοντας πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com