Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση.Τρίτη με 8,3% η Χρυσή Αυγή! ...


Εκλογικό ντέρμπι μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας δείχνει νέα δημοσκόπηση που έγινε για συστημικό μέσο.
Παράλληλα η δημοσκόπηση δείχνει οκτακομματική βουλή στην οποία μπαίνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με την «Λαική Ενότητα» ενώ μένουν εκτός οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Την ίδια ώρα, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ζητά παραμονή στο ευρώ, με τους πολίτες να απορρίπτουν το δίλημμα μνημονιακός/αντιμνημονιακός.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ περνά οριακά μπροστά από την Νέα Δημοκρατία λαμβάνοντας 22,2% και η Νέα Δημοκρατία 21,2%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 6,4%, το Ποτάμι με 4,5%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, στη Βουλή μπαίνουν η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και η Λαϊκή Ενότητα με 3,8% και 3,1%.
Εκτός Βουλής μένουν οι ΑΝΕΛ με 1,7%. Στο 11,2% η αδιευκρίνιστη ψήφος.
Πως καταγράφεται η εκτίμηση ψήφου:
• ΣΥΡΙΖΑ 29%
• ΝΔ 27,8%
• Χρυσή Αυγή 8,3%
• Ποτάμι 6,7%
• ΚΚΕ 5,9%
• ΠΑΣΟΚ 5,4%
• Ένωση Κεντρώων 4,9%
• Λαϊκή Ενότητα 4,1%
• ΑΝΕΛ 2,3%
Στην εκτίμηση εδρών, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 129, η ΝΔ λαμβάνει 75, η Χρυσή Αυγή 23, το Ποτάμι 18, το ΚΚΕ 16, το ΠΑΣΟΚ 15, η Ένωση Κεντρώων 13 και η Λαϊκή Ενότητα 11.
Ένα συντριπτικό ποσοστό της τάξεως του 72% κρίνει αρνητικά το έργο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ το 22% έχει αντίθεση άποψη.
Το 79% των πολιτών λέει «ναι» στο ευρώ και μόνο ένα 17% ζητά την επιστροφή στη δραχμή.
Το 73% θεωρεί ότι πλέον δεν έχει νόημα το δίλημμα μνημονιακός/αντιμνημονιακός, το 18% χαρακτηρίζει τον εαυτό του αντιμνημονιακό και το 6% μνημονιακό.
Τέλος το 55% εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε σωστά πως υπέγραψε τη νέα συμφωνία, ενώ το 40% θεωρεί αυτή την κίνηση λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com