Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

"Ελπίζουμε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ για να μπούμε εμείς" ...


Μιλώντας για την Ελλάδα ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν εξέφρασε την ευχή η χώρα μας να βρεθεί εκτός ευρώ «το συντομότερο δυνατόν» προκειμένου η δική του χώρα να μπει στην Ευρωζώνη.
Μιλώντας στην εφημερίδα Mlada fronta Dnes ο Ζέμαν τάχθηκε κατά της εισόδου της Τσεχίας στην Ευρωζώνη «για όσο διάστημα η Ελλάδα είναι μέρος της ζώνης του ευρώ και για όσο διάστημα οι φορολογούμενοι, περιλαμβανομένων των Τσέχων, πληρώνουν το ελληνικό χρέος». Η αναβολή κατά τον Ζέμαν θα ισχύει μέχρι να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ γεγονός που, όπως είπε, «θα ήθελα να συμβεί το συντομότερο δυνατόν».
Στην ίδια εφημερίδα μίλησε και ο υπουργός Οικονομικών της Τσεχίας, Αντρέις Μπάμπις, ο οποίος χαρακτήρισε «κακή πολιτική απόφαση» τη χορήγηση νέας οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα υποστηρίζοντας ότι «σε ιδιωτικές συζητήσεις πολλοί συνάδελφοί μου υπουργοί Οικονομικών λένε πως γνωρίζουν ότι η απόφαση για την Ελλάδα ήταν κακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com