Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

BINTEO--ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτός είναι ο συνδικαλιστής-στρατιωτικός που βρίσκεται στο γραφείο του Υπουργού ...


Πριν λίγες μέρες, τρία μέλη του Δ.Σ. νεοσύστατου Συνδέσμου Στρατιωτικών, επέλεξαν να αφήσουν τη θέση που βρίσκονταν σε γραφείο του ΥΠΕΘΑ και να βρεθούν σε μονάδες, κοντά στην αγωνία των συναδέλφων τους, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν προσκαλούσαν και μέλη άλλων Ενώσεων που συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να απολαμβάνουν Υπουργικούς θώκους, να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους.
Σε ποιον-ποιους όμως αναφερόταν αυτή η «αιχμή». Ποιοι συνδικαλιστές που κόπτονται για τα προβλήματα του κλάδου, έχουν στρογγυλοκαθίσει σε καρέκλα δίπλα στον Υπουργό;;;
Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι σωστό ένας συνδικαλιστής να βρίσκεται στο γραφείου του αρμόδιου Υπουργού αλλά σίγουρα είναι πρωτόγνωρο. Βέβαια θα μπορούσε να πει κάποιος ότι από εκείνη τη θέση ο συνδικαλιστής θα μπορούσε να «περάσει» εύκολα τα αιτήματα του κλάδου του. ΜΠΟΡΕΙ !!! Αναλογιστείτε όμως πόσα αιτήματα των στρατιωτικών έχουν υλοποιηθεί τους τελευταίους μήνες;;; Πόσα προβλήματα έχουν επιλυθεί;;; Και δεν αναφερόμαστε σε «βαριά» και» μεγάλα» αιτήματα. Μιλάμε για μικρά καθημερινά προβλήματα των στρατιωτικών που δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ η επίλυση τους. Μιλάμε για θέματα μέριμνας προσωπικού που ένας πραγματικός συνδικαλιστής, ένας συνδικαλιστής που πραγματικά ενδιαφερεται για τον κλάδο του και που κατέχει μια τέτοια σπουδαία θέση δίπλα στον Υπουργό, θα είχε επιλύσει ήδη από… χθες!!!
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του αποκαλύπτει ποιος είναι ο συνδικαλιστής που βρίσκεται στο γραφείο του (τον έχει πάρει ο ίδιος) και λέει μάλιστα πως γνωρίζει για όλα τα θέματα… αφού τα χαρτιά περνάνε και από αυτόν και έχει ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ: 


http://espekm.gr/home/?p=8779

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com