Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

H ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;


ΓΡΑΦΕΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ.
Μ.S. & M.B.A.

ΓΚΡΙΝΙΑ,ΝΕΥΡΑ,ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ 60 ΕΥΡΩ,ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Δ.Υ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ κλπ;;;
ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κ. Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΜΗΔΕ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ,ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ,ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ κ.Α/ΓΕΕΘΑ;
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;
ΟΙ ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ κκ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ "ΚΤΥΠΗΣΕ" ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΑ;.
ΟΨΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com