Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ--ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ...ΕΝΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
(Ε.Σ.ΠΕ.Θ.)
Νόµιµα αναγνωρισµένο σωµατείο µε την υπ΄ αριθµ. 361/2012 διαταγή του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Λάρισας, καταχωρηµένο στα βιβλία σωµατείων του αυτού δικαστηρίου

Hλεκτρονική διεύθυνση:   www.espeth.gr και espeth.blogspot.gr
e-mail                             :    espeth2012@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λάρισα 16 Ιουνίου 2015
Η Ε.Σ.ΠΕ.Θ. (Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας) ενημερώθηκε σήμερα ότι ο Βουλευτής Λάρισας Κος Χρήστος Κέλλας κατέθεσε επερώτηση στη βουλή των Ελλήνων προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με θέμα: Χορήγηση απαλλαγών μετά από εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς.
Υπενθυμίζεται ότι, η ΕΣΠΕΘ σε συνάντηση που είχε με το βουλευτή κ. Χρήστο Κέλλα, ζήτησε την υποστήριξη του προς την κατεύθυνση επίλυσης του συγκεκριμένου θέματος.
Η Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας εκφράζει την ευαρέσκειά της, για το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύεται και εκδηλώνεται με τέτοιες ενέργειες.
Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο


Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. ΓραµµατέαςΗλίας Νατσιούλας                                            ∆ηµήτριος Κούτσικος                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr