Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεταθέσεις των Στελεχών του ΓΕΣ. Ανακοινώνονται ίσως και σήμερα! ...


Σύμφωνα απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες οι Μεταθέσεις των Αξιωματικών και Υπαξιωματικών του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) είναι έτοιμες ,υπογεγραμμένες και έτοιμες για Αποστολή στις Διευθύνσεις και τις Μονάδες !
Οι Μεταθέσεις είναι στο Γραφείο του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για μια «τυπική ενημέρωση «του Υπουργού και αποστέλλονται απο στιγμή σε στιγμή!
Η εξέλιξη αυτή βάζει τέλος στην αγωνία των Στελεχών του Στρατεύματος που μετατίθενται και αρχίζει ο Γολγοθάς της Μετακόμισης γνωστός σε όλους όσους μετακινούνται συχνά και έχουν ένα σωρό υποχρεώσεις απο παιδιά σχολεία ,εύρεση κατοικίας και κλπ κλπ!
Ας ελπίσουμε ο Υπουργός να μην το καθυστερήσει το «τυπικόν του θέματος» και να αποσταλούν οι Μεταθέσεις για να ενημερωθούν όσο ποιο σύντομα μπορούν τα Στελέχη μας !



veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com