Σάββατο 23 Μαΐου 2015

EKTAKTH EIΔΗΣΗ: ΚΟΛΑΣΗ στα Εξάρχεια ανάμεσα σε Αντιεξουσιαστές και Αστυνομικούς! Σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο – Έβαλαν φωτιά σε τρόλεϊ αφού κατέβασαν τον κόσμο και το έκαψαν ολοσχερώς! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)...


Σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια στο Πολυτεχνείο.
Επεισόδια σημειώνονται από το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους, μετά από πορεία αντιεξουσιαστών που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας.
KOLASI1
epeisodia4
Ομάδα αντιεξουσιαστών μάλιστα, σταμάτησε ένα εν κινήσει τρόλεϊ, κατέβασε τον κόσμο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο όχημα. Η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο και περιόρισε τη φωτιά, με αποτέλεσμα το τρόλεϊ να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.
epeisodia5
Ακολούθως η ομάδα των πενήντα περίπου ατόμων αποχώρησε προς το Πολυτεχνείο και μέσω της πύλης της Τοσίτσα βγαίνουν και πετούν μολότοφ και πέτρες προς τις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται εκεί.
epeisodia2epeisodia3
trole1
trolei2trolei3
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Πατησίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com