Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους για την “εγκληματική οργάνωση” ο πρόεδρος του Ατρομητου Γιώργος Σπανός ...


Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου απολογήθηκαν για την “εγκληματική οργάνωση”, ενώ αντιμετώπιζαν τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της δωροληψίας.
Δεν επιβλήθηκε στους δύο άνδρες κανένας περιοριστικός όρος -όπως έγινε σε άλλες περιπτώσεις- με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή.
Επίσης, παρέδωσαν στον ανακριτή έγγραφο με τοποθέτηση του πρώην προπονητή της ομάδας, Ρικάνρτο Σα Πίντο που ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος (ότι δηλαδή του ζητήθηκε να μην παίξουν βασικοί τέσσερις παίκτες του Ατρομήτου στο ματς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τάκης Φύσσας).
Επίσης, κατέθεσαν ως μάρτυρες ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πίτου Γκαρσία και ο βοηθός του Ρικάρντο Σα Πίντο, Σωτήρης Ρούσης.
Επιπροσθέτως, ο Γιώργος Σπανός κατέθεσε μήνυση στον Τάκη Φύσσα, για όσα υποστήριξε.

























 http://www.makeleio.gr/?p=338228

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com