Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Φορολογικά μέτρα και αποτίμηση διαπραγματεύσεων στο κυβερνητικό συμβούλιο ...


Τα πρώτα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης, καθώς και μια συνολική αποτίμηση των διαπραγματεύσεων μέχρι τώρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της μαραθώνιας συνεδρίασης του κυβερνητικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης.
Όπως αναφέρουν ανώτατες κυβερνητικές πηγές, στο κυβερνητικό συμβούλιο έγινε συνολική αποτίμηση των διαπραγματεύσεων μέχρι τώρα, ενώ συζητήθηκε διεξοδικά και η περαιτέρω πορεία τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Κυβερνητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε την ομάδα διαπραγμάτευσης του Brussels Group να συνεχίσει από αύριο Πέμπτη 14/5 τις διαπραγματεύσεις με επιδίωξη μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ψεύτικες και τα αιματηρά φορολογικά μέτρα που έρχονται είναι προπομπός ενός νέου επαχθούς Μνημονίου όπως και αν το ονομάσουν αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com