Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ! ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ, ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ !...


Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Πανούσης καλεί τον Τσίπρα να πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις για τους κουκουλοφόρους.
Ο  Γιάννης Πανούσης με δηλώσεις του σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση του θέματος αφήνοντας υπονοούμενα ότι σχεδιάζει την παραίτησή του.
ο κ. Πανούσης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «οι αντιεξουσιαστές θέλουν νεκρό. Εναν νεό Γρηγορόπουλο για να στήσουν έναν νεό Δεκέμβρη, όπως το 2008».
Όπως επισημαίνει ο κ. Πανούσης, τα συνθήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη, αλλά είναι πολιτικά. Μάλιστα, αφήνει αιχμές και προς άλλους υπουργούς της κυβέρνησης, λέγοντας πως η πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες.
Συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του, αναφέρει πως “ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα, ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα” .
Αναρωτιέται μάλιστα εάν ο κ. Τσίπρας “θα παίξει με το 4% των έξαλλων ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες”.
Στην ανάρτηση ενός βίντεο σοκ από τα επεισόδια της της Μεγάλης Τρίτης μέσα από το Πολύτεχνείο προχώρησαν οι αντιεξουσιαστές.
Το βίντεο με τον γλαφυρό τίτλο «Αθήνα: από την πρώτη γραμμή των επεισοδίων σε ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας» περιλαμβάνει πλάνα από την «σκοπιά» των αντεξουσιαστών την ώρα που συγκρούονται με την αστυνομία, επιδίδονται σε πετροπόλεμο, πετάνε μολότοφ και δέχονται τα χημικά από τους άνδρες των ΜΑΤ.
Κάποια στιγμή ένας από τους αντεξουσιαστές βάζει φωτιά με μια μολότοφ σε μια ελληνική σημαία την οποία έχουν κρεμάσει νωρίτερα στα κάγκελα της πλαϊνής εισόδου του ΕΜΠ επί της οδού Στουρνάρη.































http://www.makeleio.gr/?p=318693

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com