Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ο ΛΑΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ;; ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: "ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ" ...


Την ανάγκη να σύστασης εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας τονίζει για μια ακόμη φορά η βουλευτής της ΝΔ.(!!!)
Η κ. Μπακογιάννη επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός πρέπει στην αυριανή συνάντηση με τη Α. Μέρκελ στο Βερολίνο να συζητήσει «επί της ουσίας» και να επιδιώξει να αποκλιμακώσει την ένταση μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας.
«Δεν ωφελεί κανέναν αυτό το κλίμα. Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ξανά η Ελλάδα, μετά τις εκλογές, είναι ότι έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη των εταίρων απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση και τη χώρα. Αυτό πρέπει να το ανατρέψει οικοδομώντας σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, με ρεαλισμό και καθαρές κουβέντες» τονίζει στη RealNews.
Η κ. Μπακογιάννη «βλέπει» να έρχεται ένα τρίτο πρόγραμμα δανειοδότησης και προτείνει να υπάρξει «μία εθνική ομάδα που θα συμφωνήσει τις μεταρρυθμίσεις και θα τις διαπραγματευτεί με επιτυχία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com