Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Επεισόδιο Ασημακοπούλου-Βλάχου στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ...

                                                                 V.S.

                               

Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που πραγματοποιείται «κεκλεισμένων των θυρών» για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου. Χαρακτηριστικό ήταν το «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τον καραμανλικό βουλευτή Γιώργο Βλάχο, ο οποίος νωρίτερα είχε ασκήσει έντονη κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


«Με τόση κριτική αναρωτιέται κανείς γιατί είστε ακόμα μαζί μας. Πέστε κ έναν καλό λόγο είπε χαρακτηριστικά» η κυρία Ασημακοπούλου. 


«Μας βρήκατε εδώ» απάντησε ο Γιώργος Βλάχος.  


«Ναι αλλά τώρα είμαι και εγώ εδώ» επανήλθε η κυρία Ασημακοπούλου. Η ίδια ήταν αιχμηρή και έναντι του αιτήματος για παραίτηση του κ. Σαμαρά που είχε θέσει νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη.


Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος θύμισε παλαιότερη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι παραιτήθηκε μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές του 1993. 


defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com