Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

O ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ...


Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Στην ονομαστική ψηφοφορία που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (18/02/2015) στη Βουλή, ο κ. Παυλόπουλος εκλέχτηκε στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της χώρας μας, λαμβάνοντας 233 ψήφους.
Την υποψηφιότητα του κ. Παυλόπουλο στήριξαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της ΝΔ.
Έτερος υποψήφιος ήταν ο καθηγήτης, Νίκος Αλιβιζάτος, τον οποίο είχε πρότεινε το Ποτάμι. Την υποψηφιότητα Αλιβιζάτου στήριξε και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Αλιβιζάτος συγκέντρωσε 30 ψήφους.
«Παρών» (32) ψήφισαν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το ΚΚΕ.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν 5 βουλευτές, μεταξύ των οποίων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε δηλώσει πως θα απείχε από τη διαδικασία.
Οι άλλοι τέσσερις απόντες βουλευτές ήταν ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης (ΣΥΡΙΖΑ) που είναι ασθενής, η Ιωάννα Γαϊτάνη (ΣΥΡΙΖΑ) που είχε διαφωνήσει με την επιλογή Παυλόπουλου, ο Αλέκος Κοντός (ΝΔ) που βρίσκεται στο εξωτερικό και δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον Προκόπη Παυλόπουλο και ο Σάββας Αναστασιάδης (ΝΔ) που δήλωσε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό σημειώνοντας ότι θα ψήφιζε τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com