Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ- OΛΟΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...


Δεν τους ξεχνούν, πάντα τους τιμούν. Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε σήμερα το μεσημέρι τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων νέων στην τραγωδία της Θύρας 7. Την Κυριακή συμπληρώνονται...
34 χρόνια (08/02/81) από το τραγικό συμβάν και η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα, καθώς αύριο υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League.



Περίπου 3.500 φίλοι των «ερυθρόλευκων» βρέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καραϊσκάκη, ενώ το «παρών» έδωσαν όλα τα μέλη της διοίκησης, του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ομάδας μπάσκετ. Μάλιστα, οι τελευταίοι καταχειροκροτήθηκαν για τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ την Πέμπτη, ενώ ο κόσμος ζήτησε νίκη την Κυριακή από τους παίκτες του Βίτορ Περέιρα. Φυσικά, δεν έλειψε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Φυσικά, ήταν παρόντες και παλαίμαχοι της ομάδας, αλλά και οι Σωκράτης, Πέτρος Κόκκαλης και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Επίσης, ήταν ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας και ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ.

inner

inner

inner

inner




inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com