Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

BINTEO--"Γροθιά στο στομάχι": Τζιχαντιστές διέλυσαν και έκαψαν μνημεία του Παγκόσμιου Πολιτισμού ...






Τον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη και συγκεκριμένα η Ελλάδα από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών τον έχουμε επισημάνει πολλάκις και εδώ και χρόνια από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα.
Η δημιουργία του Ισλαμικού Χαλιφάτου και οι ανεξέλεγκτοι τζιχαντιστές αποτελούν μια πραγματική απειλή για τον πολιτισμό, την ασφάλεια και γενικότερα τον λαό μας. Τα αιματοβαμμένα μηνύματα που στέλνουν εδώ και καιρό με τις εκατόμβες νεκρών χριστιανών δεν φαίνονται να συγκινούν κανέναν.

Το βίντεο όμως και οι φωτογραφίες από τους βανδαλισμούς στο Μουσείο και την βιβλιοθήκη της Μοσουλής είναι μια γροθιά στο στομάχι κάθε πολιτισμένου και λογικού ανθρώπου. Οι τζιχαντιστές κατέστρεψαν με βαριοπούλες και τρυπάνια ανεκτίμητης αξίας αγάλματα που χρονολογούνται στην περίοδο από τον 7ο έως τον 9ο αιώνα π.Χ. του πολιτισμού των Ασσύριων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαχητές του ISIS πούλησαν αρκετά αρχαία αντικείμενα στη μαύρη αγορά, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση για τις αιματηρές επιχειρήσεις τους στην ευρύτερη περιοχή, όπου έχουν εγκαθιδρύσει το χαλιφάτο.

Παράλληλα, ανατίναξαν τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της ιρακινής πόλης, καταστρέφοντας 10.000 βιβλία και περισσότερα από 700 χειρόγραφα. Αυτά είναι τα επιτεύγματα του "πολύ" πολιτισμού...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com