Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Απαγορεύουν στον Νίκο Μίχο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα !!!


AΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-Χ.Α.

Οι Σαμαροβενιζέλοι προσπαθούν ακόμα και την ύστατη στιγμή να κόψουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή.
Μετά από 18 μήνες πολιτικών διώξεων, παράνομων φυλακίσεων και αντισυνταγματικών απαγορεύσεων η χούντα του Σαμαρά έφτασε στο σημείο να απαγορεύσει σε εκλεγμένο βουλευτή και υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Ειδικότερα στον υποψήφιο βουλευτή Ευβοίας Συναγωνιστή Νίκο Μίχο, που βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό με απόφαση της παραδικαστικής κλίκας του Αθανασίου, απαγορεύεται η μετάβαση του στον τόπο καταγωγής του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφίσει.
Ότι μεθοδεύσεις και να κάνουν ότι αντισυνταγματικές εκτροπές και να σκαρφιστούν η Χρυσή Αυγή το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου θα είναι  ο μεγάλος νικητής των εκλογών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com