Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτά το Σαββατοκύριακο τα ΕΛΤΑ, λόγω εκλογικής αλληλογραφίας…


Συγκεκριμένα, ανοικτό θα είναι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μεγάλων Πελατών στο Κρυονέρι Αττικής και το Κεντρικό Κατάστημα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.
Το ωράριο λειτουργίας για το Σάββατο θα είναι από τις 09:00 έως τις 16:00 και για την Κυριακή από τις 09:00 έως τις 13:30.
Υπενθυμίζεται, ότι για τη διακίνηση του προεκλογικού υλικού των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρέχουν ειδικές προνομιακές τιμές, για Ad Post- ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη, με 100 ευρώ τα 1.000 αντικείμενα και για Unaddressed Mail- ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη, με 65 ευρώ τα 1.000 αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com