Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΓΕΝΑΡΗ ...




Με τον αέρα μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που όπως τόνισε, βρίσκεται προ των πυλών, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε από την Πάτρα ένα ακόμη, αυτή τη φορά ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα, προς τους δανειστές, τη Μέρκελ, την τρόικα από τη μία, αλλά και προς τους μεγαλοεργολάβους των Media, τους χρεοκοπημένους τραπεζίτες και τους διαπλεκόμενους ολιγάρχες από την άλλη.
«Η εξουσία της διαπλοκής στην Ελλάδα τελειώνει στις 25 Ιανουαρίου, ερχόμαστε για να σας ταράξουμε στη νομιμότητα» διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας προς τους εγχώριους «αντιπάλους», δανειζόμενος την ιστορική φράση του Ηλία Ηλιού. Το δε μήνυμά του σε Ε.Ε., Γερμανία και ΔΝΤ, ακόμη πιο ξεκάθαρο. «Δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουμε με την τρόικα». 
«Στις 25 Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός βάζει τέλος στον εφιάλτη της λιτότητας, στην κοινωνική καταστροφή, στη βαρβαρότητα των Μνημονίων και στην εθνική ταπείνωση. Η αξιοπρέπεια, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία επιστρέφουν στη πληγωμένη πατρίδα μας», δήλωσε ενώπιον των πολιτών της Πάτρας ο Αλέξης Τσίπρας, υποσχόμενος ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, δεν θα υπάρχουν δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, αλλά πολίτες που θα έχουν ίσα δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις.
Η Αχαϊα και η Πάτρα πήραν την Πέμπτη τη σκυτάλη της αλλαγής πριν την παραδώσουν στην Αθήνα κι αυτή με τη σειρά της στην Κρήτη. Και τη Δευτέρα, στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που καλωσορίζει και υποδέχεται ψηφοφόρους που ουδέποτε στήριξαν την αριστερά, αλλά τώρα έρχονται μαζί μας για ένα καλυτερο αύριο», διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας και έκλεισε την ομιλία του προτρέποντας τους πολίτες να... ανοίξουν την πόρτα στην ιστορία για ένα καλύτερο αύριο, αλλά και χαιρετίζοντας τον Κάγιο Λάρα, επικεφαλής της Ενωμένης Αριστεράς της Ισπανίας.. «Οι δημοκρατικές δυνάμεις της Ισπανίας και οι Ισπανοί πολίτες έχουν στρέψει το βλέμα τους στη χώρα μας. Από την Ελλάδα και την Ισπανία ξεκινά η αλλαγή στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com