Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Wall Street Journal--EKΛΟΓΕΣ Προέδρου μετά τα Χριστούγεννα λένε στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ...


Η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε προεδρικές εκλογές νωρίτερα από ότι προγραμματιζόταν, γράφει η Wall Street Journal, επικαλούμενη δύο κομματικά στελέχη.
Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις ανησυχίες μεταξύ των διεθνών πιστωτών για την πολιτική αβεβαιότητα που αντιμετωπίζει η χώρα, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να εκλέξει Πρόεδρο ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
«Εξετάζουμε τη διεξαγωγή προεδρικών εκλογών, μετά τα Χριστούγεννα» δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαστε σε ένα φαύλο κύκλο. Εφ ‘όσον υπάρχει πολιτική αβεβαιότητα, οι δανειστές μας θα απαιτήσουν ακόμη σκληρότερα μέτρα».
wall-street-proedros
Μέχρι το Μάρτιο, το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να εκλέξει νέο πρόεδρο με πλειοψηφία τουλάχιστον 180 ψήφους, επί συνόλου 300.
«Οι πρόωρες προεδρικές εκλογές θα διευκολύνουν την κατάσταση. Θα δώσουν στις αγορές και στους επενδυτές μεγαλύτερη σαφήνεια», δήλωσε δεύτερος αξιωματούχος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.































http://www.makeleio.gr/?p=224589

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com