Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ--Παρουσία του Β.Κικίλια ο εορτασμός του προστάτη της αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου ...


Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα (20/10) σε ολόκληρη τη χώρα για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία, στον Ι.Ν. Παμμέγιστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Βασίλη Κικίλια.
Στην λειτουργία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος.Στη συνέχεια της εορταστικής εκδήλωσης, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας απηύθυνε χαιρετισμό και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Σεραφείμ Τσόκας, ο Διοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Θεόδωρος Δραβίλλας, ο Α' Υποδιοικητής της Ε.Υ.Π. κ. Παναγιώτης Κοντούλης, η Νομική Σύμβουλος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσαφούλα Αυγερινού και οι πρώην Υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Νικόλαος Γκελεστάθης και Ελευθέριος Οικονόμου.
Επιπλέον, παραβρέθηκαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, οι Προϊστάμενοι Κλάδων του Αρχηγείου του Σώματος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, επίτιμοι Αρχηγοί του Σώματος, άλλοι ανώτατοι εν ενεργεία και απόστρατοι Αξιωματικοί, αντιπροσωπείες από Διευθύνσεις Κλάδων και αυτοτελών Υπηρεσιών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς επίσης Πρόεδροι συνδικαλιστικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com