Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Πώς και γιατί παραιτήθηκε ο Ανδρέας Ψυχάρης από βουλευτής της ΝΔ...


Μετά την αλλαγή της ηγεσίας στα υπουργεία Εθνικής Αμυνας και Ανάπτυξης και την μη υπουργοποίησή του, "κλείδωσε" η απόφαση παραίτησης του Α.Ψυχάρη, αφού δεν έχει πλέον καμία ελπίδα να γίνει ούτε υπουργός, ούτε βέβαια να εκλεγεί πλέον βουλευτής όποτε και να γίνουν εκλογές αφού τον Ιούνιο του 2012 εκλέχθηκε "με το ζόρι" στην 9η και τελευταία εκλόγιμη θέση και πλέον η η ΝΔ, δεν πρόκειται να εκλέξει περισσότερους από 3 βουλευτές στην Α΄ Αθηνών.
Να πούμε ότι ο Α.Ψυχάρης, με την την άνεση που του έδινε βέβαια το γεγονός ότι είναι γιος του Σ.Ψυχάρη, κινήθηκε με αξιοπρέπεια στα 2,5 χρόνια που ήταν μέσα στη Βουλή και ουδέποτε προκάλεσε την κοινή γνώμη όπως έκαναν πολλοί βουλευτές της συμπολίτευσης.
Το ακόμα πιο βέβαιο είναι ότι θεωρούσε πως η κυβέρνηση είναι "τελειωμένη" αφού πλέον υπάρχει, πρακτικά, ακυβερνησία.
Η παραίτηση του πάντως, στη συγκεκριμένη στιγμή ουσιαστικά προαναγγέλλει αν και την «πολιτική στροφή» του ΔΟΛ (θα δούμε τις επόμενες ημέρες και το MEGA), η οποία καταγράφεται από το πρωί στο ραδιόφωνο που ελέγχει, αλλά και στα κείμενα των ιστοσελίδων του ομίλου.
Ηδη ο ίδιος έχει μιλήσει με καλά λόγια και για τον Α.Τσίπρα, κάτι που δείχνει και την γενικότερη αλλαγή στην πολιτική του ΔΟΛ:  Στην τελευταία συνέντευξή του ως βουλευτής της ΝΔ έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Συγκεκριμένα μιλώντας στο ACTION 24 είχε πει "ο κ Τσιπρας θεωρώ ότι προσπαθεί και βελτιώνει την εικόνα του, και μαθαίνει γρήγορα... Ο κ Τσίπρας έχει το πλεονέκτημα  ότι είναι ένας νέος άνθρωπος και αυτό εμπνέει παραπάνω. Σε αυτό,  θα πρέπει η δική μας παράταξη να παλέψουμε λίγο περισσότερο,  ώστε να εμπνεύσουμε το νέο κόσμο, αλλά πάντως δεν είναι κακός άνθρωπος".
Μάλιστα είχε αναφερθεί και σε πιθανή συνεργασία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ "εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συμβάλλει σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει, φυσικά και να το κάνει, αλλά υπάρχουν ορισμένοι τους οποίους εξαιρούμε από το να κάνουμε συγκυβέρνηση μαζί".
Μην απορήσετε αν τον δείτε στην ομάδα των "γεφυροποιών" ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών...
 





















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com