Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕIΠΕ "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ. ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ...


Να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μιχελάκη αποφάσισε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της Βουλής, παρά τη θετική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής.
Κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη το απόγευμα, σε σύνολο 190 παρόντων βουλευτών, 96 ψήφισαν κατά της άρσης ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη, 86 υπέρ, ενώ υπήρξαν και 7 λευκά, καθώς και ένα “παρών”.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είχε εισηγηθεί την άρση της ασυλίας του βουλευτή, με πέντε ψήφους υπέρ έναντι τεσσάρων κατά.

Το αίτημα για την άρση της ασυλίας του βουλευτή αφορά σε υπόθεση φερόμενου χρηματισμού από τον επιχειρηματία Αν. Πάλλη. 














































































 http://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/193982/den-airetai-h-asylia-toy-giannh-mihelakh.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com