Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ--Άσκηση "Πυρπολητής": Πρωτόγνωρη επίδειξη ισχύος στον γ.γ. του ΝΑΤΟ ...



Με επίδειξη δύναμης σχεδόν του συνόλου των δυνάμεων που είναι ενταγμένες στη δύναμη ταχείας αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ πραγματοποιήθηκε η άσκηση «Πυρπολητής 8/14» παρουσία και του γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ.
Όπως έχουμε ήδη τονίσει επρόκειτο περί μιας καθαρής επίδειξης δύναμης προς το Νορβηγό γραμματέα δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι εάν η Τουρκία το παρατραβήξει στην Κύπρο ή στο Αιγαίο η Ελλάδα θα απαντήσει ισοδύναμα έχοντας τη δύναμη να το πράξει.
Είναι ασφαλές να πούμε πως ο γ.γ. του ΝΑΤΟ έλαβε το μήνυμα… Και αυτό είναι πως η Ελλάδα έχει τις ΕΔ για να υποστηρίξει την εδαφική της ακεραιότητα και πως εάν "πιεστεί αρκούντος" από την Τουρκία δε θα διστάσει να τις χρησιμοποιήσει. Και καλά θα κάνει το ΝΑΤΟ να κοιτάξει προς την πλευρά του γνωστού ταραχοποιού της περιοχής και να τη συνετίσει αλλιώς η περιοχή μπορεί να τιναχτεί στον αέρα.



















































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com