Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τρίκαλα: Ταξίαρχος Ε.Α. βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Πέθανε στα 51 του χρόνια! ...


ΤΑΞΕΩΣ 1985.

Η είδηση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία που τον γνώριζε καλά - Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή...
Ο συνταξιούχος Ταξίαρχος Α.Π., 51 ετών, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο άτυχος άντρας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων από το σπίτι του στην οδό Συγγρού, όπου δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από τους θεράποντες γιατρούς.

Ο Αριστείδης Παπάρας, untitled-1, που βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου  σύμφωνα με το trikalavoice.gr   και κηδεύεται το μεσημέρι της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα ο 51χρονος Αξιωματικός  κηδεύεται την Δευτέρα  27– 10 – 2014 και ώρα 4.00μ.μ.,   εκ της οικίας της οικογένειας στους Σοφάδες Καρδίτσας , στον  Ιερό  Ναό  Αγίου Γεωργίου Σοφάδων Καρδίτσας .
Ο 51χρονος Αριστείδης Παπάρας, αφήνει πίσω τη σύζυγό του Στέλλα Πουλιανίτη, τα παιδιά του Βασίλη και Δάφνη, ενώ απαρηγόρητοι μένουν οι γονείς του, Βασίλης και Δάφνη Παπάρα και τα αδέρφια του.




















 Πηγή: trikalavoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com