Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟY ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ...




Τη δημιουργία Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία παρουσίασε τους τομείς που θα ρίξει όλο το βάρος την ερχόμενη επταετία.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μπουτάρης το συγκεκριμένο μουσείο, σε συνδυασμό με ένα εκπαιδευτικό κέντρο για το ναζισμό, δεν θα είναι "αφιερωμένο στον αφανισμό των 55.000 συμπολιτών μας, αλλά θα είναι ένα σύμβολο στην πόλη κατά του Ολοκληρωτισμού".
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να παρουσιαστεί η μελέτη για το Μουσείο, το οποίο θα γίνει στο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού και το κτιριακό σύμπλεγμα θα επεκταθεί σε περίπου 7.000 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com