Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Παυλόπουλος: Πανικό δείχνει ο τρόπος που ο Βενιζέλος έθεσε ζήτημα αλλαγής εκλογικού νόμου ...





Για το θέμα της κατάργησης του μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα, το οποίο έχει θέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στον Real FM 97.8.
 
Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε: «Ο τρόπος που το έθεσε, δείχνει ένα είδος πανικού απέναντι στον αντίπαλο», ανέφερε, μεταξύ άλλων.
 
Ερωτηθείς αν η χώρα κινδυνεύει να μπει σε περίοδο παρατεταμένης ακυβερνησίας, ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε ότι αυτό είναι σίγουρο, αν καταργηθεί το μπόνους. «Όσο υπάρχει το μπόνους, είναι ένας συνεκτικός κρίκος, ο οποίος επιτρέπει δύο κόμματα να βρουν τρόπο να κυβερνήσουν», διευκρίνισε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com