Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

NEO "ΦΕΣΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 1,3 ΔΙΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ...




Μπορεί το Υπουργείο Οικονομικών να πήρε 555 εκατ. ευρώ παραπάνω – από τους στόχους - φόρους στο 7μηνου του έτους, τα φέσια όμως συνεχίζουν την ανιούσα!

Ο κόσμος όπως δείχνουν τα στοιχεία προσπαθεί να πληρώσει την φοροκαταιγίδα της κυβέρνησης, ωστόσο δεν τα καταφέρνει γιατί απλά τον έχουν «στεγνώσει».
Αυτό αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, τα οποία και έδειξαν ότι μόνο τον Ιούλιο, οι φορολογούμενοι δεν πλήρωσαν 1,28 δισ. ευρώ, εκτοξεύοντας εκ νέου τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το δημόσιο στα 15,2 δις ευρώ από την αρχή του έτους.
Με άλλα λόγια, 2,42 εκατ. φορολογούμενοι στο τέλος Ιουλίου, είχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, όταν φορολογική δήλωση κλήθηκαν να υποβάλλουν περί τα 6 εκατ. πολίτες.
Αν το δούμε διαφορετικά, στο τέλος Ιουνίου, ένα μήνα πριν δηλαδή, οι φορολογούμενοι με χρέη ήταν 2,25 δις ευρώ. Συνεπώς, πάνω από 170.000 πολίτες δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους φόρους τους μόνο μέσα σε ένα μήνα.
Ποιοι φόροι έμειναν κυρίως απλήρωτοι;
Φόρος εισοδήματος,
Φόρος ακινήτων,
ΦΠΑ





































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com