Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ο Α/ΓΕΝ Αποστολάκης "πληρώνει" τις λάθος επιλογές του που τώρα τον πολεμούν ...




Μια πτήση του Α/ΓΕΝ Βαγγέλη Αποστολάκη από την Κρήτη στην Τήνο έγινε αντικείμενο αρνητικής κριτικής για τον ναύαρχο Αποστολάκη.

Ο Α/ΓΕΝ βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στην Κρήτη. Κι έπρεπε να πάει στις εκδηλώσεις της Τήνου .

Υπήρχαν λοιπόν δυο εναλλακτικές λύσεις για να μεταφέρουμε τον Αρχηγό του ΠΝ στην Τήνο. Ή να στείλουμε πολεμικό πλοίο να τον πάει, ή να μεταφερθεί με ελικόπτερι του ΠΝ . Όπως κι έγινε.

Επειδή μόλις χθες το Onalert ανέδειξε το θέμα των πτήσεων …ΕΚΑΒ που κάνει και το ΠΝ για να καλύψει την αναπηρία του ελληνικού κράτους ,νομίζουμε ότι μπορούμε να επισημάνουμε ότι τέτοιου είδους κριτική είναι λαϊκισμός! Αν ο Α/ΓΕΝ δεν μπορεί να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΠΝ σε μια τελετή ποιος μπορεί να μεταφερθεί; Κι επειδή εμείς ασκούμε κριτική στον Α/ΓΕΝ για άλλα θέματα νομίζουμε πιο ουσιώδη —βλέπε ΑΙΓΕΑΣ- νομιμομοποιύμαστε να τον στηρίξουμε κι εκεί που εμφανώς τον χτυπάνε δολίως. Όχι η εφημερίδα και ο συνάδελφος που έγραψε το θέμα. Αλλά αυτοί που λανθασμένα ο Αποστολάκης διατήρησε στις θέσεις τους στις τελευταίες κρίσεις . Και τώρα το πληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com