Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Ελιτισμός ή επικίνδυνος «αυτοματισμός»; ...



Με τούτα και με κείνα τα σαθρά και άθλια «επιχειρήματα» ουσιαστικά θέλουν να ενεργοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, που είναι εν σπέρματι έρπων κρυπτοφασισμός!
Του Μάρκου Μουζάκη.

Τελικά «είμαστε όλοι καθαρίστριες», όπως φώναξε η διαχρονική Χαρούλα Αλεξίου ή μπας και είμαστε αφελείς εμείς όλοι που συμπαραστεκόμαστε με όποιο τρόπο δυνάμεθα στις αγωνιζόμενες για δουλειά και αξιοπρέπεια συμπολίτισσές μας οι οποίες επί μήνες διδάσκουν ήθος, μαχητικότητα, συνέπεια και τολμούν να προσπαθούν να ξυπνήσουν υπνώττουσες συνειδήσεις;
Ή μήπως ακριβώς αυτό το τελευταίο είναι που ενόχλησε και την κυβέρνηση αλλά και τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους βαστάζους του συστήματος;
Ότι δηλαδή λίγες εκατοντάδες «καθαρίστριες» (άκουσον, άκουσον!) τολμούν να ξεμπροστιάζουν το μικροαστικό μας ωχαδερφισμό, να γίνονται ενοχλητικές, να μην… κουράζονται βρε αδερφέ στο κάτω-κάτω;
Και να δίνουν και το κακό παράδειγμα;
Επινόησε λοιπόν η καλή μας κυβέρνηση διάφορα «επιχειρήματα» για να αποδομήσει και τους αγώνες των καθαριστριών αλλά και τη Χαρούλα, η οποία αντί να περιφέρει τη φωνή της σε συναυλίες ανά γειτονιά προς εκτόνωση και κατευνασμό, όπως είχε κάνει ο Νταλάρας ας πούμε, «τόλμησε» να πάει σε συναυλία συμπαράστασης, να φορέσει μάλιστα συμβολικά και… κόκκινα γάντια (ακόμα δεν ποινικοποιήθηκε το κόκκινο;) και να καλέσει σε συμπαράσταση, ακόμα και σε αντίσταση!!!
Μα είναι δυνατό, λέει η καλή μας κυβέρνηση, να τολμά ο οξαποδώ ΣΥΡΙΖΑ να καπελώνει τους αγώνες τους;
Έλα μου ντε!
Από πότε δηλαδή ένα κόμμα «δικαιούται» να συμπαραστέκεται σε κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες; Είναι δυνατό;
Και μάλιστα δίχως να παίρνει την άδεια του… Αδώνιδος ή έστω των ΝΕΩΝ;
Αμ το άλλο;
Μα είναι δυνατό να ασχολούμαστε με καμιά εξακοσαριά απολυμένες όταν οι άνεργοι είναι κοντά ενάμισι εκατομμύριο;
Εδώ πόσα θαυμαστικά αθλιότητας να βάλει κάποιος;
Δηλαδή;
Επειδή έχουμε κοντά ενάμισι εκατομμύριο ανέργους, αποτέλεσμα των πολιτικών των συγκυβερνώντων φυσικά (αλλά αυτό δεν το αναφέρουν οι υλακτούντες κύνες της προπαγάνδας του συστήματος), θα πρέπει να ξεσηκωθούμε μόνο όταν θα δημιουργηθούν οι συνθήκες ξεσηκωμού για όλους!
Ως τότε, μούγκα!
Μούγκα, επειδή το καθεστώς έτσι βολεύεται!
Επειδή έτσι επιβιώνει!
Αλλά το χειρότερο, αδέρφια, είναι ότι με τούτα και με κείνα τα σαθρά και άθλια «επιχειρήματα» ουσιαστικά θέλουν να ενεργοποιήσουν τον κοινωνικό αυτοματισμό, που είναι εν σπέρματι έρπων κρυπτοφασισμός!
Το «ελιτισμός» είναι το λιγότερο!
Να αντισταθούμε!





















































newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com