Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"Πόθοι" Μεϊμαράκη για μετάβαση στην προεδρία της Δημοκρατίας! ...




Άισθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η επιμονή του κ.Μεϊμαράκη.....

στο θέμα του δημοψηφίσματος της ΔΕΗ καθώς η προσωπική του άποψη είναι να συνυπολογιστούν ολες μαζι οι προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης ώστε να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός των 120 βουλευτών που θα οδηγήσουν το θέμα της μικρής ΔΕΗ στην ολομέλεια της βουλής.
Ο πρόεδρος της βουλής εχει κάνει ξακάθαρο πως η τελική απόφαση για το αν θα συγκλιθεί η βουλή ή οχι είναι της κυβέρνησης αλλά συνεχίζει να λέει έντονα την άποψη του δημιουργώντας (;) ένα είδος ρήξης με το Μαξίμου.
Πόσο αληθινή είναι αυτή η στάση του; Ήδη κυκλοφορεί στους διαδρόμους της βουλής πως ο κ.Μεϊμαράκης προσπαθεί να ρίξει γέφυρες με την αντιπολίτευση καθώς επιθυμεί να είναι ο εκλεκτός που θα προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας!
Δεν είναι γνωστό ακόμα αν δρα σε συνεννόηση με το μέγαρο Μαξίμου σε στυλ καλού και κακού «μπάτσου» αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο!
Το μόνο σίγουρο είναι η επιθυμία του να είναι το χαρτί που θα παίξει ο Αντώνης Σαμαράς για την προεδρία της δημοκρατίας ή σε περίπτωση που πάμε σε πρόωρες εκλογές να είναι το πρόσωπο που θα μπορούσε να εμπιστευτεί για αυτή τη θέση η νέα βουλή!








hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com