Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Μ.Ταμήλος: «Να μην πάρει κανείς χρήματα μέχρι να βρεθούν» ...




Αντίθετος με την αποκατάσταση των αμοιβών όχι μόνο των δικαστικών, αλλά και των ενστόλων, όπως ζήτησαν πέντε συνάδελφοί του, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, αν δεν βρεθεί από πού θα εξοικονομηθούν οι συγκεκριμένοι πόροι.
«Εάν δεν εξασφαλίσουμε από που θα βρεθούν τα χρήματα να μην τα πάρει κανείς. Δεν γίνεται να φορολογούμε βουνά και λαγκάδια για να δώσουμε πίσω τα λεφτά αυτά, αν δεν δώσει συγκεκριμένο πλάνο ο Χαρδούβελης», τόνισε ο κ. Ταμήλος, μιλώντας στον Σκάι.
Με δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό, ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης ανέφερε πως οι πέντε βουλευτές που έθεσαν θέμα αποκατάστασης των αμοιβών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας κρατούν στάση αναμονής για την τοποθέτηση του αρμόδιου υπουργού.
Την Τετάρτη, ο κ. Βλαχογιάννης και τέσσερις ακόμα βουλευτές της ΝΔ, απείλησαν να καταψηφίσουν την τροπολογία για την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών λειτουργών εάν δε συμπεριληφθούν σε αυτή οι ένστολοι.
«Να μη λένε κάποιοι ότι επιδεικνύουμε ευαισθησία για τους ενστόλους και όχι για τις καθαρίστριες. Εμείς δείχνουμε ευαισθησία για όλους», πρόσθεσε.


















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com