Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ...
Επιθεώρηση στην Ελλάδα πραγματοποίησε τριμελής ομάδα αξιολογητών από τη Ρωσία, σε εφαρμογή του Κειμένου Βιέννης 2011. Το Κείμενο της Βιέννης 2011 είναι ένα, πολιτικά, δεσμευτικό έγγραφο το οποίο συνιστά ένα διευρυμένο κατάλογο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και Ασφάλειας (ΜΟΕΑ). 
Σύμφωνα με το κείμενο της Βιέννης 2011, προβλέπονται επισκέψεις επιθεωρητών, με σκοπό την επαλήθευση των ετησίων στοιχείων που περιλαμβάνουν την διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων εντός των ορίων καθορισμένης περιοχής και τα οποία ανταλλάσσουν οι συμβαλλόμενες χώρες.
Οι αξιολογήσεις πραγματοποιούνται σε ενεργές Μονάδες και Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας των κρατών-μελών του ΟΑΣΕ. Η  ομάδα αξιολογητών της Ρωσίας επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης  της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύει στην Τανάγρα. 
Γ.Κοκ.newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr