Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τον Ιούλιο ξανάρχεται η τρόικα στην Αθήνα ...




Στα μέσα Ιουλίου (πιθανότερη ημερομηνία έλευσης στις 13 ή 14 του μηνός) αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα η αποστολή της Τρόικα με τους επικεφαλής των τριών αποστολών και όχι με τεχνικά κλιμάκια.
 
Σύμφωνα πληροφορίες, η επίσκεψη της Τρόικα στην Ελλάδα θα διαρκέσει 10 ημέρες και κατά τη διάρκειά της, θα γίνει αποτίμηση των εξελίξεων, χωρίς να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. 
 
Αλλαγή θα υπάρχει μόνο στο πρόσωπο του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην τρόικα, καθώς ο Ιρλανδός Ντέκλαν Κοστέλο θα είναι ο αντικαταστάτης του Γερμανού Ματίας Μορς.
 
Κανονικά αναμένονται από την πλευρά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ο κ. Πόουλ Τόμσεν και από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ο κ. Κλάους Μαζούχ.
 














































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com