Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα .....





Αιχμές για τη στήριξη Σαμαρά σε Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Σγουρό ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών άφησε, μέσω ανακοίνωσής του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας σε ειρωνική διάθεση τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου ότι «Καμίνης για δήμαρχος και Σγουρός για Περιφερειάρχης είναι οι αυτονόητες επιλογές της κυβέρνησης για τον β' γύρο των εκλογών σε Αθήνα και Αττική».
 
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει σχετικά: «Ο κ. Σαμαράς, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, έσπευσε να στηρίξει τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Αττικής κ. Σγουρό, επιβεβαιώνοντας ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι ένα, αλλά δεν ξέρουμε αν έχει ρωτήσει τον κορυφαίο υπουργό του κόμματός του κ. Μιχελάκη, ο οποίος δήλωσε ότι "Η επιλογή Σγουρού θα είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένας κακός περιφερειάρχης, δεν έχει πετύχει στο έργο του. Υπάρχουν πολλά προβλήματα…. Ο κ. Σγουρός εκρίθη και κρίθηκε αποτυχημένος"».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com