Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΔΙΑΛΟΓΟΣ---Κρεμαστινός προς ΓΑΠ: «Τι είναι αυτά που κάνεις πρόεδρε;» ...






Στη Βουλή εμφανίστηκε την Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε θερμή συνομιλία με τον Δημήτρη Κρεμαστινό. Τη συνομιλία Παπανδρέου-Κρεμαστινού μεταφέρει ο Βηματοδότης, στο vima.gr:
«Σας μεταφέρω ευθύς αμέσως τι ειπώθηκε στα έδρανα του ΠαΣοΚ:
«Τι είναι αυτά που κάνεις πρόεδρε;» τον ρώτησε αμέσως ο κ. Κρεμαστινός. Ο κ. Παπανδρέου έδειξε να μην είχε καταλάβει τι ακριβώς συνέβη και απάντησε με το γνωστό χαμόγελό του:
«Έχουν υπερτιμηθεί όλα αυτά που έγιναν με την Κοππά. Είναι δυνατόν να είχα πρόθεση να βλάψω εγώ το ΠαΣοΚ;»
Ο κ. Κρεμαστινός όμως επέμεινε:
«Θα είχε κάποια βάση αυτά που λες, εάν δεν συνέβαιναν σε προεκλογική περίοδο και εάν δεν πήγαινες στην Κοππά, η οποία έχει αποσκιρτήσει από το ΠαΣοΚ».
Ο πρώην πρωθυπουργός αιφνιδιάστηκε λέγοντας απλώς «Α, εγώ το είδα τελείως διαφορετικά», αλλά δεν πρόλαβε να συνεχίσει γιατί ο κ. Κρεμαστινός του είπε:
«Χρειάζεται ψυχραιμία, και πρέπει να κοιτάξεις από εδώ και πέρα να εμφανίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ προχωρεί ενωμένο».
Τότε ο κ. Παπανδρέου του είπε: «Μα είναι δυνατόν να αμφισβητούν ότι είμαι ΠαΣοΚ; Είμαι ΠαΣοΚ, είμαι στη ψυχή του ΠαΣοΚ», αλλά δεν συνέχισε τη συζήτηση, λέγοντας στον κ. Κρεμαστινό «να βρεθούμε κάποια στιγμή τα συζητήσουμε όλα αυτά από κοντά...».













































































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com