Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επιστροφή στην …κανονικότητα με “μπέμπες” και “μέρσι” στο Πεντάγωνο ......




Μας έχει …πρήξει ο Βενιζέλος με την επιστροφή στην κανονικότητα όπως λέει την οποία υποστηρίζει ότι δείχνει η έξοδος …στις αγορές. Στο Πεντάγωνο η επιστροφή στην κανονικότητα έχει αρχίσει να γίνεται εμφανέστατη εδώ και αρκετούς μήνες. Από την εποχή ακόμη που “πετσόκοβαν” τους μισθούς τωνν στρατιωτικών. Από που; Μα από τα αυτοκίνητα των ανωτάτων. Τα Skoda που προφανώς θεωρούνται “τρε μπανάλ” από κάποιους με “κλάρες” έχουν αφεθεί στην άκρη εδώ και πάρα πολύ καιρό . Οι… “μπέμπες” και οι “μέρσι” έχουν επανεμφανιστεί .
Αν δεν είναι αυτό επιστροφή στην κανονικότητα τι είναι;
Τώρα ότι έχουν κόψει ακόμη και τα υπηρεσιακά λεωφορεία που μετέφερεραν τον κοσμάκη στις υπηρεσίες τους, τι τους νοιάζει;

















































































http://armynews.gr/?p=20306

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com