Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Παρέλαση succes story μιάμισης ώρας - Τι είχε και τι δεν είχε ποιοι ήταν οι τυχεροί θεατές ...



Σχεδόν μιάμιση ώρα διήρκησε η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα. Παράλεση πολύ μεγάλη σε διάρκεια ,μεγαλύτερη ακόμη και απο τις παρελάσεις που βλέπαμε πριν από την κρίση που ξεκίνησε το 2009. Είχε τα πάντα. 

Εκτός από τους S - 300 που όπως μαθαίνουμε το ΓΕΕΘΑ σκεφτόταν να ανεβάσει στην Αθήνα αλλά ευτυχώς έστω την ύστατη στιγμή εποκράτησε η κοινή λογική.

Ερπύστριες στην άσφαλτο, διελεύσεις μαχητικών και ελικοπτέρων στον ουρανό, μπάντες να παιανίζουν, νέες στολές καθώς η “κολεξιόν” του ΓΕΕΘΑ δεν σταματά ποτέ. Δεν είχε πολίτες σε μια ακτίνα πολλων εκατοντάδων μέτρων γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Οι μόνοι που μπορούσαν να απολαύσουν από εκεί το θέαμα ήταν οι ένοικοι της Μεγάλης Βρετάνιας, αλλά αυτό κοστίζει αρκετά ! 



Ήταν μια παρέλαση …succes story. Μια παρέλαση που ήθελε όπως κι αυτή της 28ης Οκτωβρίου να στείλει το μήνυμα ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, έστω και μέσω…ερπύστριας.




Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ΄ όσους συμμετείχαν στην παρέλαση. Ήταν εντυπωσιακή . Γιατί άλλο η κριτική που ασκούμε στην "πολιτική" στόχευση της παρέλασης και άλλο οι στρατιωτικοί οι οποίοι παρέλασαν για τον κόσμο , που βρισκόταν μετά από το Σύνταγμα στο δρόμο.
































onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com