Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ «ΘΥΜΑ» (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)...





Σύμφωνα με την καταγγελία που ερευνά το Μακελειό, όλα ξεκίνησαν το 2005 με τα προγράμματα επιδοτήσεων σε γυναίκες που θα ξεκίναγαν την δική τους επιχείρηση. Η κυρία Αργυρώ Μπίλλια ήταν μια από αυτές. Πράγματι άνοιξε ένα μίνι μάρκετ σε επαρχιακή περιοχή, (δεν την αναφέρουμε προς το παρών την περιοχή για ευνόητους λόγους, υπάρχει όμως στην διάθεση του Μακελειό, καθώς επίσης και όλα τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα) και περίμενε την επιδότηση την οποία τελικά δεν έλαβε ποτέ, όπως μας είπε.
Για να μην κλείσει λοιπόν την επιχείρησή της,  αποφάσισε να βγάλει ένα μπλοκ επιταγών. «Την πρώτη επιταγή αξίας 4.700 ευρώ την έκοψα σε ένα επιχειρηματία στην περιοχή που βρισκόταν το μαγαζί. Ο ίδιος μου είπε ότι σε δύο μέρες θα είχα τα χρήματα, τα οποία δεν είδα ποτέ»!
epitagi3
«Έπειτα εμφανίστηκε ο γιος του δημάρχου, ο οποίος μου είπε ότι γνώριζε τον επιχειρηματία και θα φρόντιζε να πάρω τα χρήματά μου. Για να με βοηθήσει μάλιστα παραπάνω μου είπε να του δώσω τρεις ακόμα επιταγές αξίας 20.000 και οι τρεις και με «εγγύηση» τον πατέρα του που θα κατέβαινε τότε υποψήφιος δήμαρχος με την Ν.Δ, και δεδομένου ότι είχα πολύ ανάγκη τα χρήματα, με έπεισε και τους τις έδωσα».
epitagi4
Έκτοτε αρχίζει ο Γολγοθάς της κ. Μπίλλιας, όπως αναφέρει η ίδια στο Μακελειό.  Αν και πήγε πολλές φορές στο γραφείο του Δημάρχου (σσ είχε βγει δήμαρχος ο κύριος μέχρι τότε), συνέχισε να την κοροϊδεύει λέγοντάς της ότι θα της δώσει τα χρήματα, τα οποία ωστόσο δεν είδε ποτέ, σύμφωνα με την καταγγελία της. Στο «κόλπο» εμπλέκεται και ένας δικηγόρος (στου οποίου τα χέρια έφτασε η πρώτη επιταγή που υπέγραψε η κυρία Μπίλλια), ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την εκβίαζε πως εάν δεν του δώσει τα χρήματα θα της πάρει το σπίτι του εγγυητή, που ήταν συγγενής της γυναίκας.
epitagi2
Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν η κ. Μπίλλια να χάσει την δουλειά της, εφόσον δεν είχε λεφτά για την  της, να κλείσει την επιχείρηση και να έρθει στην Αθήνα, ακολουθώντας τον σύζυγό της ο οποίος ήταν ο μόνος που έφερνε μέχρι τότε εισόδημα στο σπίτι για να μεγαλώσουν το παιδί τους. Σήμερα είναι και αυτός άνεργος.
«Ο δήμαρχος όχι απλά δεν μου έδωσε τα χρήματά μου ποτέ, αλλά μου έκοψε μέχρι και επιταγή από κλεμμένο μπλοκ», ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα. «Όταν είχα πάρει τηλέφωνο στην εταιρεία που έγραφε η σφραγίδα, μου είπαν ότι το μπλοκ επιταγών τους τους το είχαν κλέψει πριν από λίγο καιρό. Δεν ξέρω τι να πω»!
epitagi1
Η κυρία Μπίλλια είναι αποφασισμένη πλέον να κινήσει γη και ουρανό, προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματά της και να σταματήσει να στερεί τα όνειρα του παιδιού της, αναφέρει. Όσο το γιατί δεν κινήθηκε ποτέ νομικά; Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ο δικηγόρος της, την συμβούλεψε να μην κινηθεί μόνη της εναντίων αυτών των «ισχυρών» ανθρώπων. «Έχουν κάνει πολλά και τα έχουν κάνει και σε άλλους. Όμως ο κόσμος φοβάται να μιλήσει. Εγώ όχι πια»!
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα σκοπός του δημάρχου ήταν να μαζεύει χρήματα για να κάνει καλύτερες προεκλογικές εκστρατείες. Μάλιστα τώρα όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ ετοιμάζεται να ξανά κατέβει υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται. «Θα έχει ξαμολήσει τον γιο του να «μαζέψει» πάλι χρήματα από αθώους πολίτες! Θα βρει πολλά κορόιδα. Εμένα δεν μπορούν να με εξαπατήσουν πλέον! Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν έχουν πια να μου πάρουν τίποτα! Τα έδωσα όλα»!
Για την ιστορία και όπως αναγράφει στο ίντερνετ σε τοπικές ιστοσελίδες, η Νέα Δημοκρατία το 2010 είχε εκφράσει επισήμως την στήριξή της στο πρόσωπο του εν λόγω Δημάρχου.
Ρεπορτάζ: Μ.Κ

























http://www.makeleio.gr/?p=50420

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com