Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ο Παπούλιας ζητά το κεφάλι του Κάντα που το 1993 είχε …στείλει στο Πεντάγωνο ...




Ωραια τα είπε ο Πρόεδρος Παπούλιας για τη διαφθορά και στους εξοπλισμούς ζητώντας από τον υπουργό Δικαιοσύνης “να πάρει κεφάλια”. Αλλά θα πρέπει κάποιος να του υπενθυμίσει ή να τον πληροφορήσει ότι όποιον κι αν ρωτήσεις στο Πεντάγωνο για το πως βρέθηκε ο Κάντα εκεί το 1993 μετά από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ ,όλοι απαντούν ότι το κομματικό επιτελείο Παπούλια τον είχε στείλει!
Και προσθέτουν ότι υπάρχει και συγγενική του σχέση με αξιωματικό ο οποίος είναι κοντά στον Παπούλια
Ο Πρόεδρος δεν έχει βέβαια καμία ευθύνη για ότι έκανε ο Κάντας.
Ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Αρσένης στον οποίο τον είχαν στείλει για να τον…αξιοποιήσει τον ξαπόστειλε άρον άρον καταλαβαίνοντας ίσως ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο Κάντας βρήκε καταφύγιο στο γραφείο του ΥΦΕΘΑ Νίκου Κουρή και μόλις ανέλαβε ο Τσοχατζόπουλο …τρούπωσε στον υπουργικό διάδρομο.














http://armynews.gr/?p=12507

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com