Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Φίλοι - Facebook ναι....πειθαρχικό όχι;;;;;;;;;Γιατί κάποιοι δεν περνάνε από πειθαρχικό ενώ παρανομούν ;;;



Εδώ και καιρό φωνάζουμε για τις κουπονοπροσφορές και τους κουπονο-οδοντιάτρους . Ο Ο.Σ.Α δυστυχώς δεν προστατεύει τα μέλη του . Για να δούμε λίγο μια φωτογραφία ...

Μια εικόνα χίλιες 
λέξεις ...


H παραπάνω φωτογραφία είναι από το wall του κυρίου Τσούνη στο facebook . O κύριος Ανδρέας Τσούνης είναι γενικός γραμματέας στον Ο.Σ.Α εκλεγμένος με την παράταξη της ΠΑΣΚΟ (δηλαδή με το ΠΑΣΟΚ ).
Ας δούμε τώρα λίγο τους φίλους του στο facebook . Λίγο παρακάτω σε ανάρτησή του σχολιάζει ο κύριος Αργυρόπουλος (Hellas) Δημήτρης . O οποίος τον ευχαριστεί για την αποδοχή στο αίτημα φιλίας . 
Ο κύριος Αργυρόπουλος είναι ο ιδιοκτήτης του οδοντιατρικού κέντρου Argident στο Χαλάνδρι , γνωστό από σειρά αντιδεοντολογικών παραβάσεων (χωρίς ποτέ να έχει περάσει πειθαρχικό ) . 
Προφανώς και η φιλία στο facebook  δεν είναι αδίκημα . Όταν όμως αυτή συνδυάζεται με ευνοϊκή συμπεριφορά απέναντι σε πειθαρχικά παραπτώματα ...είναι σίγουρα ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει ορισμένους ψηφοφόρους - μέλη του Ο.Σ.Α


dentalists.blogspot.gr

4-7-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com