Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ερώτηση Λαφαζάνη στη Βουλή για τη φίμωση του troktiko.eu από την κυβέρνηση...





Ερώτηση σχετικά με το το αδικαιολόγητο κλείσιμο του nerit.gr κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζητώντας εξηγήσεις από τους υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών και Πολιτισμού.
Η ευρηματικότητα της κυβέρνησης  κάθε φορά που καλείται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είναι εξαιρετική & αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε…
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις των Υπουργών….
Σύντομη ανασκόπηση για όσους δεν επαρακολουθήσατε το θέμα τις προηγούμενες ημέρες:
Το troktiko.eu κατοχύρωσε το nerit.gr μέσω της  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στις 12 Ιουνίου 2013, ακολουθώντας τη νόμιμη διαδικασία που ακολουθεί κάθε Έλληνας πολίτης.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και από εκείνη την ημέρα μέσω της ιστοσελίδας που δημιουργήσαμε αναμεταδίδαμε το κομμένο πρόγραμμα της ΕΡΤ μέσω της EBU.
Ταυτόχρονα, αποδείξαμε έμπρακτα πως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ μέσω του νέου φορέα «ΝΕΡΙΤ» (αν υπήρχε θα είχαν κατοχυρώσει το domain name).
Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου και όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης σχολίασαν την ανευθυνότητα των «αρμοδίων», που ήθελαν να σχεδιάσουν τη ΝΕΡΙΤ (στην οποία, σημειωτέον, το «Ι» σημαίνει «Ιντερνετ») αλλά δεν κατοχύρωσαν το όνομα στο διαδίκτυο, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην καριέρα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα νιάτα του στην Αμερική ως πιτσαδόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com