Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

''TΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ''...



Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούληπροκάλεσε η ανακοίνωση, από τον Γιάννη Μιχελάκη, των ημερομηνιών που θα διεξαχθούν ο α’ και ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 και 25 Μαΐου...

Ο κ. Παπαδημούλης στάθηκε στο γεγονός ότι ο α’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν συμπίπτει με τις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, ερμηνεύοντας την απόφαση του ΥΠΕΣ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση τρέμει «το χαστούκι της ευρωκάλπης» και «ποντάρει στην αποχή».
«Η κυβέρνηση τρέμει τις ευρωεκλογές και ποντάρει στην αποχή. Ο νόμος είναι σαφής: Ευρωεκλογές και α' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 25/5», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο twitter.
Στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαδημούλης γράφει πως «ο 3852/10 μιλά για "εκλογή των αρχών των ΟΤΑ την ίδια μέρα με τις Ευρωεκλογές"». «Ο α’ γύρος έχει υψηλή συμμετοχή και συχνά είναι ο μοναδικός», συμπληρώνει.
Σε ένα ακόμη tweet για το ίδιο ζήτημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Η κυβέρνηση κουρελιάζει τον Νόμο 3852. Τρέμει την μαζική συμμετοχή, το χαστούκι της ευρωκάλπης στον α’ γύρο και την δυναμική εν όψει β’ γύρου».









Πηγή : naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com