Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΥ.... Ξένα δημοσιεύματα: «Η Ελλάδα κατασκόπευε τις ΗΠΑ»



Διαστάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες όπως είναι φυσικό παίρνει κάθε λεπτό που περνά τα όσα ισχυρίστηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνική εκπομπή περί παρακολουθήσεων της ΕΥΠ στους Αμερικανούς πρεσβευτές σε Αθήνα και Άγκυρα.

Ένα μετά το άλλο τα διαθνή πρακτορεία αναφέρουν τη είδηση με τα όσα ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός Εξωτερικών. Το τουρκικό anadotolu Agency αναφέρει χαρακτηριστικά «Η Ελλάδα είχε παγιδεύσει επίσης τα τηλέφωνα Αμερικανών πρεσβευτών», το αυστραλιανό skynews.com.au έχει ρεπορτάζ με τίτλο «Η Ελλάδα κατασκοπεύει τους Αμερικανούς», ενώ το worldbulletin αναφέρει πως «Η Ελλάδα είχε παγιδεύσει τα τηλέφωνα των Αμερικανών πρεσβευτών σε Αθήνα και Άγκυρα».










defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com