Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Γιατί «αποκεφαλίζει» στρατηγούς ο Barack Obama;...BINTEO.





Τι έχει πάθει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και "αποκεφαλίζει" ανώτατους αξιωματικούς των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων;
Αυτό είναι το ερώτημα που απευθύνουν πολλοί στις ΗΠΑ καθώς ακόμη ένας ταξίαρχος και ένα ταγματάρχης εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση φθάνοντας συνολικά για φέτος στους 11 ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς που απομακρύνθηκαν από την υπηρεσία τους, θυμίζοντας περισσότερο καταστάσεις λατινοαμερικανικών χωρών ή χωρών του τρίτου κόσμου.
Τα τελευταία θύματα των «εκκαθαρίσεων» υπηρετούσαν και στην 143η διοίκηση εκστρατείας στο Κουβέιτ. Πρόκειται για τον ταξίαρχο Bryan W. Wampler και τον ταγματάρχη Don b. Jordan. Ο εκπρόσωπος της διοίκησης   Thomas Campbell δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις για τους λόγους της απομάκρυνσης των δύο αξιωματικών προσθέτοντας πως οι λόγοι αυτοί δεν έχουν να κάνουν με κάποιο είδος ανάρμοστης συμπεριφοράς. Ο ίδιος περιορίστηκε να πει πως υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα.
Της απομάκρυνσης των δύο στρατιωτικών είχε προηγηθεί η απόταξη του υποπτέραρχου  Michael Carey   υπεύθυνος για τη επιχειρησιακή ετοιμότητα ούτε λίγο ούτε πολύ 450 πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων και του αντιπτέραρχου James Kowalski επικεφαλής της διοίκησης παγκόσμιας κρούσης (Air Force Global Strike Command) η οποία είναι υπεύθυνη για όλα τα πυρηνικά όπλα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μεταφέρονται από στρατηγικά βομβαρδιστικά






defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com