Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

«Παίζουν» με τις οικογένειες του στρατιωτικού προσωπικού της Ηπείρου...





Φήμες από υψηλόβαθμα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού διαρρέονται καθημερινά  για την  τύχη του 625 Μ/Π ΤΠ και του ΚΕΝ ΑΡΤΑΣ. 

Συγκεκριμένα, υψηλόβαθμα στελέχη του ΓΕΣ διαδίδουν στο στρατιωτικό προσωπικό της Ηπείρου την διάλυση του 625 Μ/Π ΤΠ και του ΚΕΝ ΑΡΤΑΣ, απαιτώνταςαπό τα στελέχη να υποβάλουν άτυπα αιτήσεις μεταθέσεως,   χωρίςη πολιτική ηγεσία και το Υπουργείο Αμύνης να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. 

Μάλιστα έρχονται και σε αντίθεση  με τις δηλώσεις τουκ. Υφυπουργού Εθνικής   Άμυνας το Σάββατο 20 Ιουλίου στις εκδηλώσεις μνήμης προςτιμήν  της γυναίκας της Πίνδου.

Ο κ. Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης δήλωσε τα εξής:

«Ήδη φαίνεται πως οι προσπάθειες όλων μας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.Ακούσαμε πριν από λίγες ημέρες τον Πρωθυπουργό να αναγγέλλει, μαζί με μια σειράφοροελαφρύνσεων, πως δεν θα γίνουν νέες μειώσεις στους μισθούς και τιςσυντάξεις των στρατιωτικών μας.


 Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σαςανακοινώσω επίσης, πως από την επιτελική επεξεργασία για την υλοποίηση της ΝέαςΔομής Δυνάμεων και λαμβάνοντας υπ' όψιν μας το νευραλγικό χαρακτήρα τηςπεριοχής και τη σημαντική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία, αποφασίστηκε η διατήρηση της λειτουργίας όλων των Μονάδων της περιοχής. 

Είναι πλέον οριστική η απόφαση του επιτελείου του ΓΕΣ να παραμείνουν ανοιχτά και το583 Τάγμα Πεζικού στην Κόνιτσα και το 628 Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες, ενώ η VIII Μεραρχία στα Γιάννενα αναδιοργανώνεται σε Ταξιαρχία χωρίς να επηρεάζεται η επάνδρωσή της σε προσωπικό, κάτι που σημαίνει ότι αντιμετωπίζεται όπως οιΣχηματισμοί του στρατού μας στον Έβρο».

Παρακαλούμε το Υπουργείο Αμύνης να πάρει θέση για αυτές τις ενέργειες του ΓΕΣ διότι οι οικογένειες του στρατιωτικού προσωπικού που υπηρετεί σε μονάδες της Ηπείρου ή μετατίθεται προς αυτές έχουν χάσει την ηρεμία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com