Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΑΤΕΣ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Ο Τούρκος πρεσβευτής στην Αθήνα Κερίμ Ουράς βρέθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Η αφορμή; Τα εγκαίνια του εργοστασίου ανακύκλωσης του βιομηχάνου και πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Στέλιου Αργυρού. Μάλιστα ο κ.Αργυρός τον τίμησε για την παρουσία του και με ένα καπελάκι της εταιρίας. Άρα φιλικός ο λόγος της επίσκεψής του κατά τη θεωρητική προσέγγιση του θέματος. Δεν είναι, όμως, τόσο απλά τα πράγματ. Μπορεί, μπορεί λέμε, να κρύβει και άλλη διάσταση η παρουσία του Τούρκου πρεσβευτή στους Φιλιάτες... Αυτή την περίοδο, λόγω εκλογών, οι ακραίοι Αλβανοί, τους οποίους αγκαλιάζει η Τουρκία, έχουν λυσάξει κατά της Θεσπρωτίας. Μια υπόθεση κάναμε, τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Πάντως για καλό και για κακό τον κ. Ουρά τον φύλαγε με αυστηρά μέτρα η αστυνομία.
katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com