Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τίτλοι τέλους στο ΓΕΕΘΑ!…


Σήμερα, όπως είχε προγραμματιστεί μετά την σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής ανάμεσα στον απερχόμενο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ.
Η πρώτη «ηλεκτρονική» αλλαγή, με την αντικατάσταση της φωτογραφίας του Στρατηγού Μ. Κωσταράκου από αυτή του Ναύαρχου Ε. Αποστολάκη ήδη έγινε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ ενώ στην σελίδα του νέου αρχηγού έχει καταργηθεί το twitter, προς το παρόν τουλάχιστον αφού ο λογαριασμός που χρησιμοποιούσε ο Στρατηγός Μ. Κωσταράκος ήταν προσωπικός.
Στην ημερήσια διαταγή του ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ απευθυνόμενος στο προσωπικό σημείωσε: «Προτεραιότητα αποτελείτε εσείς. Η στήριξη του προσωπικού, η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, η εκπαίδευση, η αλληλεγγύη, μας εξασφαλίζουν τα ζητούμενα προκειμένου να φέρουμε σε πέρας τη δύσκολη αποστολή μας. Να συνεχίσετε με υψηλό ηθικό να εκτελείτε στο ακέραιο το καθήκον σας, πέρα από οποιεσδήποτε δυσκολίες. Απολαμβάνετε την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας μας, μέγιστη τιμή που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού».
Δείτε όλη την ημερήσια διαταγή του παραλαμβάνοντος Α/ΓΕΕΘΑ







 http://espekm.gr/home/?p=9848





Κ.Α. – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com