Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μακιαβελικά σχέδια της ΝΔ με στόχο τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής εν' όψει εκλογικής κατάρρευσης ...

Περίεργα σενάρια, τα οποία εμπλέκουν τη Χρυσή Αυγή, ακούγονται τις τελευταίες ώρες από στελέχη της ΝΔ, ακόμη και από τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα και τα οποία έχουν σαφώς να κάνουν με την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η ΝΔ, φαίνεται, μετά την φυλάκιση της ηγεσίας και αρκετών βουλευτών του Λαικού Συνδέσμου απεργάζεται σχέδιο με στόχο τους ψηφόρους του εθνικιστικού κόμματος ή τη συσπείρωση των "δεξιών" ψηφοφόρων.
Πριν από λίγη ώρα απάντησε η Χρυσή Αυγή στους "εγκεφάλους" της Συγγρού και θέλουν το κόμμα να κάνει συνδιαλλαγές και να στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα και μάλιστα σε έντονο τόνο λέγοντας πώς «οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τη μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ...


Ο αρχαίος τραγικός Αγάθων μήνυε στους ηγέτες της εποχής του: «Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει».

Πάνω σε αυτή την εύστοχη αρχή ο Αντώνης Σαμαράς έχει την ευκαιρία να αποδείξει και την φιλοπατρία του και τις καθαρές προθέσεις του.
Ο Σαμαράς, έχοντας οδηγήσει στην εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες στο βωμό της... δήθεν σωτηρίας της χώρας, μπορεί να σώσει πραγματικά την πατρίδα έστω και την τελευταία στιγμή με μία μόνο κίνηση. Αν πράγματι ο πρωθυπουργός αφουγκράζεται την αγωνία των Ελλήνων και το συμφέρον της πατρίδας, τότε δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα και την Τρίτη να παραιτηθεί η κυβέρνηση των μνημονίων και αμέσως μετά να κινηθούν οι διαδικασίες των εκλογών.
Η διενέργεια εθνικών εκλογών είναι απαίτηση όλων και της Βουλής και της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα εφευρίσκει «παραθυράκια» για να τις αποτρέψει και να τις δαιμονοποιήσει, έχοντας για συμμάχους και «δημοσκόπους». Από πότε η έκφραση της λαϊκής βούλησης είναι εθνική περιπέτεια και επικίνδυνο παιχνίδι;

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ! ...


MNHMONIO… Σε τι δεσμεύεται η Κυβέρνηση… Τι προβλέπει για Μισθούς και Συντάξεις ! ...


ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: ΕΒΓΑΛΕ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ...



Αερομαχίες μέχρις εσχάτων έξω από την Κρήτη - Απετράπη στρατηγική διείσδυση τουρκικών μαχητικών ...


Φουντώνει το κίνημα «Δεν έχω να πληρώσω» ...


Ο Άρειος Πάγος ΕΣΤΕΙΛΕ Δικογραφία κατά Γκ. Χαρδούβελη!...


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-- ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ......

Ο Δρ Αθανάσιος .Ε.Δρούγος είναι στρατιωτικός-διπλωματικός και πολιτικός αναλυτής . Ειδικός σε θέματα παγκόσμιας ασφάλειας , ασύμμετρων απειλών.

“Το μαύρο που θα φάνε στην τρίτη ψηφοφορία θα είναι σαν των Μαυρογιαλούρων”!...


«ΓΙΩΡΓΟ, Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ»…



Μια… παράπλευρη είδηση προέκυψε από τη –δραματική και ατελέσφορη- συνάντηση του Β. Βενιζέλου με τον Γ. Παπανδρέου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (23/12/2014) μετά από πρωτοβουλία του πρώτου, σε μια ύστατη προσπάθεια να πάνε μαζί στις εκλογές.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε βέβαιος ότι οδεύουμε προς πρόωρες εκλογές. Και όπως μας τόνιζε στενός συνεργάτης του, το ίδιο πιστεύει και μετά και τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις του ότι… ακόμα παλεύεται η εκλογή.
"Γιώργο, ο κύβος ερίφθη, πάμε σε εκλογές και σε θέλω μαζί μου", του είπε στην αρχή της συζήτησής τους.

Νέο κύμα κινδυνολογίας με κύριο εκφραστή τον Σαμαρά «βλέπει» ο ΣΥΡΙΖΑ ...



Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com